Редактор: e-mail: Кадри: БТВХристо Иванов от Демократична България отправи задочно покана към

...
Редактор: e-mail: Кадри: БТВХристо Иванов от Демократична България отправи задочно покана към
Коментари Харесай

Иванов покани Дончев на дебат в КАТ или на поляна. Вицепремиерът: Може и на връх Мургаш

Редактор: 

e-mail: 

Кадри: БТВ

Христо Иванов от " Демократична България " насочи задочно покана към вицепремиера Томислав Дончев за обществен спор. Това той направи при гостуването си в предаването " Лице в лице " по БТВ, като няколко минути по-късно на стола му седна точно вторият човек в ГЕРБ.

" Каня Томислав Дончев на обществен спор по тематиката за електронното ръководство. Може на поляната на Техпарк или в КАТ, макар че там рискуваме да ни понабият, тъй като хората на опашката са изнервени ", сподели Иванов, който по време на гостуването си назова Дончев с дребното му име - Томислав.

След като зае своето място против водещата Цветанка Ризова, вицепремиерът отговори на съпредседателя на " Демократична България ": " Преди 2-3 дни имахме полемика. Аз не съм човек на повикване, да ме канят от поляна на поляна. Ами аз мога да ги поканя на връх Мургаш. В последния мандат е сторено доста за електронното ръководство, може би незадоволително. Ще загатна за електронните услуги на Национална агенция за приходите, електронните публични поръчки, в България от години имаме електронно подаване и отчитане на планове, администрациите поддържат връзка между тях по електронен път. И още нещо - Христо Иванов с изключение на интелигентен и хубав би трябвало и да е учтив. Не сме първи другари, че да се обръща към мен с " Томислав ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР